حقوق کسب و کار بین المللی
نمونه ای از آزمون های حقوق کسب و کار بین المللی
آگوست 22, 2017
حقوق کسب و کار بین المللی
قوانین مالیه حاکم بر کسب و کار
سپتامبر 11, 2017
نمایش همه

استانداردهای ملی برای آموزش کسب و کار از نگاه NBEA

حقوق کسب و کار بین المللی

حقوق کسب و کاربین المللی

مدرسان دوره های کسب و کار در تمامی کلاس‌هایی که در سرتاسر کشور برگزار می‌گردند یک نوع نقش برجسته و کارآمد ایفا می کنند تا اینکه دانشجویان آنها شهروندانی مسئول شناخته شوند و بتوانند تصمیمات اقتصادی مدبرانه‌ای را اتخاذ نمایند که در زندگی شخصی و حرفه ای آنها نافع باشند. مدرسان دوره های کسب و کار با استناد بر مفاهیم این استانداردها، دانشجویان خود را با مبانی تامین منابع مالی شخصی، انواع تکنیک های تصمیم گیری مورد نیاز برای اینکه مصرف کنندگان خوبی باشند، همچنین با اصول اقتصادی یک بازار در حال توسعه بین المللی، و ترتیبات عملکردی کسب و کارها آشنا می سازند. به علاوه، استانداردهای مزبور یک مبنای محکم آموزشی برای دانشجویانی فراهم می سازند که می خواهند برنامه های دانشگاهی خود در رشته های مختلف کسب و کار را با موفقیت به اتمام رسانند.

این مجموعه از استانداردهای ملی رویکرد آینده نگرانه را دارا هستند راجع به هر آنچه که دانشجویان بایستی بدانند و هر آنچه که آنها می توانند در حوزه کسب و کار انجام دهند. این مجموعه استانداردها بر اساس یک نوع رویکرد شایستگی محور وضع شده اند: با این هدف که  دانشجویان همانطور که وظایف مختلف خود به عنوان مصرف کننده، کارمند، و شهروند را به خوبی انجام می دهند به آگاهی لازم دست پیدا کرده و تصمیم سازان اخلاقی خوبی باشند.

استانداردهای ملی آموزش کسب و کا به این دلیل وضع شده اند که اهمیت آموزش کسب و کار برای تمامی دانشجویان ملموس شود.

  • به این دلیل که تمامی دانشجویان در سیستم اقتصادی مشارکت خواهند داشت لذا تمامی آن ها بایستی علوم کسب و کار و اقتصاد را فراگیرند؛
  • از آن جا که تمامی دانشجویان با یک محیط کاری مواجه می شوند که تنوع مشخصه آن است – هم در سطح داخلی و هم در سطح بین المللی – لذا لازم می شود که تمامی آنها مهارت های ارتباطی با یکدیگر، کار گروهی و رهبری را فراگیرند که بدان ها کمک نمایند تا عملکردی موفق در محیط کسب و کار داشته باشند؛
  • همچنین به این دلیل که تمامی دانشجویان از فناوری به عنوان ابزاری برای مدیریت اطلاعات استفاده خواهند کرد، لذا لازم می شود که آنها نوعی مهارت های یادگیری دائمی را فرا گیرند که برای مسیرهای شغلی انعطاف پذیر مناسب بوده، و این اطمینان را ایجاد نمایند که امکان سازگاری با یک محیط کار که مرتباً در حال سازماندهی و احیای مجدد است فراهم خواهد شد.
  • فناوری سرعت و حجم تغییرات را نه تنها در کسب و کار بلکه در زندگی تسریع کرده است. امروزه، زندگی و فعالیت های کاری به نحوی با هم تداخل پیدا کرده اند، این رویه ظاهرا تداوم داشته و لذا تصمیم سازی پیچیده تر در تمامی حوزه ها ضرورت پیدا می کند.

مفاهیم آموزش کسب و کار که در مجموعه استانداردهای ملی مقرر شده اند می توانند به توسعه ی مفهوم “کارگر رنسانس” کمک نمایند. آموزش کسب و کار فرصت کسب دانش ها و مهارت‌های بنیادین لازم برای موفقیت در کسب و کار و مهم تر از آن فرصت برابر برای موفقیت در زندگی را برای دانشجویان فراهم می سازد. بطور کلی، برنامه های آموزشی حول آموزش با کیفیت مستمر می باشند. دانشجویان بر دانش، کاربرد، و رویکردهایی که ظرفیت های بازار کار را تقویت می سازد، تسلط پیدا می‌کنند. این مفهوم در مجموعه استانداردهای ملی برای مدل برنامه ی آموزشی کسب و کارتصریح شده است. ارزیابی هم یک معیار تشخیص شایستگی و هم یک راهبرد تدریس می باشد؛ و هر آنچه که در یک سطح آموخته نشده است دستخوش تجربیات یادگیری متوالی قرار می گیرد.

با توجه به اینکه کار ماهیتاً دستخوش برخی تغییرات قرار می گیرد، لذا آموزش کسب و کار برای تمامی دانشجویان به صورت فزآینده ای اهمیت پیدا می کند. انجمن ملی آموزش کسب و کار (National Business Education Association) و اعضای آن بر این باور هستند که چنانچه جوانان می خواهند که به عنوان شهروندان مسئول و موثر جایگاه درست و شایسته ای در جامعه پیدا کنند بایستی فرصت مطالعه اصول کسب و کار را پیدا کنند زیرا که آنها با زندگی شخصی و حرفه ای آنها گره خورده اند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پرسش و پاسخ حقوقی - گروه میزان

خدمات گروه طلوع (tmrg)

انجام تمامی امور حقوقی شرکت ها و کسب و کارها

خدمات گروه کلید (ksykg)

اپلیکیشن میزانپ - جستجوی مکانی دفاتر حقوقی

کتاب همانند یک پرنس و پرنسس باشیم!