این مقاله بر مبنای ارزیابی انجام شده مرکز اطلاعات شبکه اینترنت چین (CNNIC) که در مارس ۲۰۰۶ میلادی انجام شد می باشد. ارزیابی مرکز اطلاعات شبکه اینترنت چین نشان داد که بازارهای C2C چین (که هم چنین به عنوان وب سایت های مزایده و مناقصه مشهور می باشد) هم چنان که ضریب نفوذ اینترنت در آن کشور در حال افزایش است در شهرهای بزرگ چین یعنی پکن، شانگهای و گوانجو به شدت در حال رشد و ترقی می باشند.
به انجمن حقوقی اینترنت به منظور بحث و به اشتراک گذاشتن اطلاعات و دانش و نیز سوالات و تردیدها راجع به ابعاد حقوقی اینترنت بپیوندید. انجمن حقوقی اینترنت صرفاً به اینترنت، کسب و کار، حقوق و مقررات حاکم بر اینترنت و رسانه های اجتماعی می پردازد. در این انجمن ثبت نام کنید تا از منافع عضویت مجانی جهانی در جامعه بین المللی خدمات حقوقی کسب و کار اینترنتی منتفع گردید.
ارزیابی های صورت گرفته نشان می دهند که تائوبوا (Taoboa)، ای بی (eBay) و پای پای (Paipai) سه بازیگر عمده بازار C2C چین می باشند که ۳/۳ میلیون خریدار آنلاین از جمله مصرف کنندگان بازار B2B تنها به این سه شهر عمده اختصاص دارند. این بدان معنا است که ضریب نفوذ C2C در پکن، شانگهای و گوانجو ۵/۲۵ درصد کل جمعیت آنلاین چین می باشد. ارزیابی های صورت گرفته نشان می دهند که چین می تواند یک جمعیت ۱۰ میلیون نفری بازار داخلی C2C را به خود اختصاص دهد. سهم بازار C2C از بازیگران بازار C2C چین در سال ۲۰۰۵ برابر بود با مقدار ۶۷٫۳ درصد برای تائوبوا، ۲۹٫۱ درصد برای ای بی، ۲٫۲ درصد برای پای پای و ۱٫۴ درصد برای پای.
یافته ها نشان میدادند که جامعه ی مشتریان تائوبوا فعال تر بوده و از فروشندگان آزاد، فروشندگان پاره وقت، فروشندگان تمام وقت و فروشندگان تجاری تشکیل شده است. مشارکت زنان هم به عنوان خریدار و هم به فروشنده در سایت C2C به مراتب بالاتر از میزان مشارکت زنان در دو سایت دیگر C2C است. ای بی (eBay) که یک سایت مردانه است مشارکت بیشتر کسب و کارهای فردی و فروشندگان آزاد و مشارکت با نرخ کمتر فروشندگان پاره وقت و تمام وقت را به خود اختصاص می داد.
فروشندگان و خریداران تائوبوا از طریق پیام های فوری که ارتباط سریع بین طرفین را تسهیل می نماید با یکدیگر در ارتباط هستند. کاربران سایت eBay اخیراً به سمت اسکایپ (Skype) روی آورده اند.
با توجه به نگرانی های چینی ها در ارتباط با وب سایت های C2C، مطالعات نشان دادند که نگرانی اصلی کاربران چینی راجع به کیفیت کالاها (طبق ۶۴٫۱ درصد در سه شهر) و نمرات آنلاین فروشنده (بر مبنای میزان ۳۴ درصد در ۳ شهر مورد مطالعه چین) می باشد و پس از آنها پرداخت های آنلاین، تحویل کالاها، ساز و کارهای حل و فصل اختلافات و خدمات به مشتری قرار دارند.
ده قلم از محبوب ترین اقلام در وب سایت های فروش آنلاین چین عبارتند از: پوشاک، کفش ها و ملزومات، لوازم آرایشی و جواهر آلات، رایانه ها و شبکه های آنلاین، کارت های از پیش پرداخت شده تلفنی یا بازی، وسایل الکتریکی و الکترونیکی، موبایل و ابزارآلات شخصی الکترونیکی، لوازم خانگی، موسیقی و ویدیوها و مواد غذایی و نوشیدنی ها. بیش از ۹۵ درصد از اقلامی که از سایت های فروش آنلاین خریداری می شوند برای استفاده شخصی بوده و بیش از ۳۰ درصد برای هدیه به دیگران می باشد.