جذبه راز تاثیرگذاری و نفوذ
تمرکز داشتن در کارها
سپتامبر 29, 2016
جذبه راز تاثیرگذاری و نفوذ
دارا بودن مهارت های اجرا و بیان
سپتامبر 29, 2016
نمایش همه

خلاقیت و خلاق بودن در کارها

جذبه راز تاثیرگذاری و نفوذ

جذبه راز تاثیرگذاری و نفوذ

تقریباً هیچ کس بدون استفاده از خلاقیت درونی خودش پیشرفت نمی کند. بیشتر مردم پتانسیل خلاق خود و اطرافیان خود را دست کم می گیرند. به عنوان فردی با جذبه باید بتوانید نیروهای خلاق را با هم متحد و چالشها را حل کنید. خلاقیت چیست؟ خلاقیت یعنی درایت و نوآوری. خلاقیت، توانایی تولید ایده های جدید برای حل مشکلات جدید و قدیم است. با بهره گیری از خلاقیت می توانید روشهای نو برای بهبود زندگی بیابید.

برای خلاق بودن باید ایده های قدیمی، ایده های جدید و تصورات را با هم ترکیب و از آن برای حل مشکل استفاده کنید. این کار مستلزم این است که با استفاده از افکار یا ایده هایی به ظاهر نامرتبط، راه حلی خلاقانه طرح ریزی کنیم.

همه ی ما به اطلاعات مشابهی دسترسی داریم، اما خلاقیت زمانی شکوفا می شود که افراد اطلاعات را به شیوه های تازه ای ملاحظه، سازمان دهی یا ترکیب کنند.

بهره گیری از خلاقیت خود به این معنا نیست که ناگهان کارهایی خارق العاده انجام دهید و تمامی مشکلات دنیا را حل کنید. خلاقیت مانند جرقه ای است که آتشی را روشن می کند. نترسیدن از اشتباه، علاقه به کسب تجربه و شهامت قبول شکست، چیزهایی است که برای خلاقیت به آنها نیاز دارید. بخشی از خلاق بودن این است که هیچ وقت از وضعیت موجود راضی نباشید؛ یا این که وقتی همه چیز درست است بپرسید چرا؟ باید فضایی برای خلاقیت به وجود آورید. هیچ ایده ای را دست کم نگیرید، و همیشه برای ایده های جدید شور و اشتیاق نشان دهید و از دیگران بخواهید آنها هم نوآوری و ابتکار به خرج دهند.

کاربرد

در این جا شش راه حل برای خلاق شدن پیشنهاد می شود:

  1. همیشه سعی کنید برای هر چالشی حداقل پنج راه حل پیدا کنید. این تلاش باعث می شود خلاق تر باشید و بدانید همیشه برای هر چالشی فقط یک راه حل وجود ندارد.
  2. با تصمیم گروهی برای حل هر مشکل اقدام کنید. تجربیات سایر افراد، تحصیلات و طرز فکر متفاوت سایر افراد می تواند سودمند واقع شود.
  3. هیچ وقت سایر پیشنهادات و ایده ها را دست کم نگیرید و بی ارزش نپندارید. به طور حتم بعضی از پیشنهادها زیاد جالب نیستد، اما در گروه می توان هر ایده ای را اصلاح یا بهتر کرد و ازآن برای حل مشکل یا چالش استفاده کرد.
  4. به ذهن ناخوآگاه خود اعتماد داشته باشید. بسیاری از پاسخ ها آن جا هستند. زمانی را با افکار خود خلوت کنید و باور داشته باشید که پاسخ ها را به دست خواهید آورد.
  5. داستان پردازی، استعاره سازی و مَثَل پردازی را تمرین کنید. هر موضوعی را می توانید انتخاب کنید و راه های مختلف تعلیم دادن آن را به فردی دیگر با استفاده از داستان، مَثَل و حکایت امتحان کنید. این کار عضله ی خلاقیت شما را پرورش می دهد.
  6. برای رسیدن به راه حل مورد نظر صبور باشید. ممکن است از آنچه انتظار داشتید بیشتر به طول بینجامد، اما پاسخ درست و راه حل کامل، ارزش منتظر ماندن را دارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پرسش و پاسخ حقوقی - گروه میزان

خدمات گروه طلوع (tmrg)

انجام تمامی امور حقوقی شرکت ها و کسب و کارها

خدمات گروه کلید (ksykg)

اپلیکیشن میزانپ - جستجوی مکانی دفاتر حقوقی

کتاب همانند یک پرنس و پرنسس باشیم!