درخواست مشاوره حقوق شهروندی | مشاوره حقوقی شهروندی | وکیل حقوق شهروندی

داشتن مشاور حقوقی ثابت برای سازمان های بزرگ و خانواده ها، در تمامی کشورهای پیشرفته، از ملزومات حقوق شهروندی می باشد. حق برخورداری هر فرد از افراد جامعه به وکیل و مشاور حقوقی، مانند حق برخورداری از بهداشت و آموزش و پرورش، جزء حقوق اولیه قرار می گیرد.

حقوق شهروندی از اهم مباحث حقوق بین‌المللی و حقوق ملل است و ارزش ذاتی این مقوله تا جایی است که آن را در شمار مباحث محوری حقوق معاصر قرار داده اند. بحث حقوق شهروندی و حقوق بشر در اعلامیه استقلال آمریکا و اعلامیه حقوق بشر و شهروندان فرانسه پس از اعلام جمهوری این کشور به طور منسجم مطرح شد و در پی جنگ جهانی دوم، اعلامیه جهانی حقوق بشر نیز اضافه گردید و تبعات آنها اصلاحاتی را در زمینه‌های آزادی‌های عقیده، مذهب و … به همراه آورد. اهمیت حقوق شهروندی تا جایی است که رسیدن به یک حکومت مردم سالار و دموکراتیک مستلزم وجود جامعه‌ای است که مردم آن علاوه بر بلوغ دموکراتیک به حقوق و تکالیف شهروندی خود واقف باشند. حقوق شهروندی، بر اصولی همچون کرامت انسانی، صیانت از حقوق و آزادی های غیرقابل سلب، حاکمیت مردم، برخورداری همه مردم از حقوق انسانی مساوی، منع تبعیض و حمایت یکسان قانون از همه افراد ملت مبتنی است.

خدمات تخصصی گروه میزان در زمینه حقوق شهروندی

نمونه پرسش های حقوق شهروندی عبارتند از:

حقوق شهروندی

  1. چند ماه پیش به علت وضع حمل از مرخصی زایمان استفاده نمودم و طی این مدت به علت وجود سابقه بیمه، سازمان تامین اجتماعی حقوقم را پرداخت نمود. پس از اتمام مرخصی کارفرمایم اعلام عدم نیاز کرده ولی این موضوع را به صورت کتبی به بنده اعلام ننموده است. قرارداد کار بنده نیز به اتمام رسیده و دیگر قراردادی بین ما نیست. با وجود این شرایط می توانم از بیمه بیکاری استفاده نمایم؟
  2. اگر در قرارداد اجاره قید کنیم که «موجر در هر زمان که بخواهد می تواند با پرداخت یک میلیون تومان بعنوان ضرر و زیان، مستاجر را موظف به تخلیه کند»، آیا این شرط معتبر است؟ آیا می توان قید کرد که «موجر بدون مراجعه به مراجع قضایی می تواند شخصاً مورد اجاره را تخلیه و تصرف کند»؟
  3. یک برگ سفته را در شورای حل اختلاف به اجرا گذاشته ام و کپی برابر اصل آن موجود بوده ولی اصل سفته مفقود شده است. خوانده دعوی در جلسه شورا حضور نیافته و دادنامه به ایشان ابلاغ شده است. آیا در مراحل بعد به اصل سفته نیاز هست؟
  4. مغازه ام از سال ۷۵ تا کنون در اجاره شخصی بوده است و ایشان بدون اطلاع مغازه را از سال ۸۵ به شخص ثالثی اجاره داده اند. اکنون دادخواست تخلیه به طرفیت مستاجر اول باید داده شود یا مستاجر دوم؟ آیا اینکه مستاجر اول بدون اجازه ملک را اجاره داده در حق کسب و پیشه وی تاثیری دارد یا خیر؟
  5. مدارک ثبتی (مجمع عمومی) شرکت تعاونی را به اداره ثبت شرکت ها در شهرستان جهت انجام تغییرات ثبتی ارسال داشته ام، ولی اداره ثبت اسناد و املاک شهرستان از ثبت آن امتناع می ورزد آیا از اختیارات اداره ثبت می باشد یا خیر؟
  6. سن مندرج در شناسنامه ام با سن واقعی ام ۳ سال اختلاف دارد چه اقدامی می توانم انجام دهم؟
  7. آیا تشابه در جعل ضرورت دارد و حتماً باید سند جعلی مشابه سند اصلی باشد؟
  8. بابت خرید جنسی یک فقره چک داده ام، ولی فروشنده از تحویل مبیع امتناع کرده و چک را نیز بر نمی گرداند. چه اقدام قانونی می توانم انجام دهم؟
  9. فردی یک فقره چک به بنده داده که فعلاً متواری است و حکم جلب وی صادر گردیده است. چگونه می توان وی را ممنوع الخروج کرد؟
  10. اگر چک به حساب خوابانده شود امکان شکایت کیفری وجود دارد؟
  11. چه زمانی چک جنبه کیفری و چه وقت جنبه حقوقی دارد؟
  12. دو سال پیش خودرویی خریداری نمودم ولی علیرغم پرداخت ثمن معامله، سند مالکیت به نام فروشنده باقی ماند و فقط یک مبایعه نامه عادی بین ما تنظیم گردید حال ایشان ادعای مالکیت خودرو را دارد با اینکه خودرو و تمامی مدارک آن نزد اینجانب می باشد، آیا می تواند ادعای خود را اثبات کند؟
  13. زمینی ارثی و سنددار مورد فروش قرار گرفته و فروشنده گواهی انحصار وراثت را هنگام فروش ارائه داده است اما اکنون شخصی مدعی شده که معامله بدون اطلاع وی انجام گرفته و نام او در گواهی حصر وراثت نبوده است. آیا از طرق مراجع قضایی می تواند معامله را فسخ نماید؟
  14. شهرداری زمینی را که متعلق به دیگری بوده به من اجاره داده و من با اجازه شهرداری روی زمین سرمایه گذاری کردم اکنون مالک زمین مدعی خسارت و اجاره شده است – به چه دلیل و چگونه از شهرداری شکایت کنم و راه و شیوه تامین خواسته و تامین دلیل چگونه است؟
  15. زمینی وقفی وجود دارد که حدود ۸۰ سال پیش وقف شده است. آیا می توان زمین را پس از این مدت از وقف درآورد و به فروش رساند؟
  16. همسرم بدون آنکه مهریه مرا پرداخت کند می خواهد از کشور خارج شود چگونه او را ممنوع الخروج کنم؟
  17. چکی که منجر به صدور گواهینامه عدم پرداخت شده باشد آیا بعد از صدور گواهینامه قابل انتقال به اشخاص دیگر می باشد و بانک می تواند وجه آن را پرداخت نماید؟
  18. آیا زن می تواند توقیف اموال موجود شوهر خود در خارج از کشور را بابت مهریه از دادگاه ایران بخواهد؟
  19. اگر مرد با اینکه گواهی عدم سازش نزد زن است از مراجعه به دفتر طلاق خودداری کرد، زن چه می تواند انجام دهد؟
  20. اگر زن از مراجعه به دفتر طلاق خودداری کرد، مرد چه می تواند انجام دهد؟
  21. وضعیت ارث در صورت جدایی و پیش از انقضای مدت عده چگونه است؟
  22. آیا خانمی که ازدواج می کند، حضانت فرزند از او سلب می شود؟
  23. شخصی بابت مهریه هر سه ماه یکبار یک عدد سکه پرداخت می کند الان ایشان وضع مالی خوبی ندارد و می خواهد مدت پرداخت آن را بیشتر کند، چه اقداماتی باید انجام دهد؟
  24. آیا می توان وکالت بلا عزلی که برای طلاق داده شده است را باطل نمود؟
  25. آیا زنی که نفقه و مهریه ای را بگیرد همسرش می تواند ازدواج مجدد کند؟
  26. فرزند از چه سنی می تواند خود تصمیم بگیرد که با کدام یک از والدین زندگی کند؟

امید است که مطالب بالا مورد توجه کسانی که با مسائل و مشاوره های حقوقی درگیر هستند، از جمله: وکلا، قضات، دانشجویان رشته حقوق و عموم مردم قرار گیرد.


جهت دریافت مشاوره حقوقی از طریق فرم ارائه شده در زیر اقدام بفرمایید. لطفا در صورت نیاز اطلاعات تکمیلی را هم ارسال بفرمایید. مشاوران ما بعد از دریافت اطلاعات در اسرع وقت با شما تماس خواهند گرفت.

جهت مشاوره تلفنی  یا حضوری با گروه میزان تماس بگیرید.

مبلغ مشاوره به مدت یک ساعت: ۵۰۰ هزار تومان
مبلغ مشاوره به مدت نیم ساعت: ۲۵۰ هزار تومان

لازم به ذکر است تمامی مشاوران ما، وکلای مجرب و پایه یک دادگستری بوده و در صورت لزوم، آمادگی لازم جهت پذیرش وکالت در پرونده شما را در مراجع قضایی دارا بوده و در کمترین زمان ممکن به نیازهای حقوقی و درخواستهای شما به صورت مستدل و قانونمند پاسخ می دهند.



همراهان گرامی در ادامه تعدادی از مطالب مرتبط و کاربردی در حیطه مشاوره حقوقی شهروندی ارائه شده است. بررسی این مطالب برای شما مفید می باشد.


پرسش و پاسخ حقوقی - گروه میزان

خدمات گروه طلوع (tmrg)

انجام تمامی امور حقوقی شرکت ها و کسب و کارها

خدمات گروه کلید (ksykg)

اپلیکیشن میزانپ - جستجوی مکانی دفاتر حقوقی

کتاب همانند یک پرنس و پرنسس باشیم!